Shopping cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

English Español
026 – 4457856

Ansjovis Filets  50 gram

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Zoom Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Ansjovis Filets 50 gram

In de Middellandse Zee wordt van oudsher veel Ansjovis gevangen, en het Catalaanse havenstadje l'Escala, dat tussen Barcelona en de Franse grens aan de Costa Brava ligt, heeft zich in de loop der tijd zo'n beetje ontwikkelt als het episch centrum van de Ansjovis conserven industrie in Spanje. Deze ansjovis filets van Anxoves L'Escala wordt hand gefileerd en daarna 24 maanden in pekelbaden gerijpt. Vervolgens worden zij in hoogwaardige olijfolie ingeblikt. Heerlijk om te verwerken in diverse tapasgerechten zoals:

Blanke Tonijn met Ui en Ansjovis
Neem een sneetje knapperig stokbrood met daarop een salade van Blanke Tonijn met gesnipperde ui, mayonaise en citroensap, gegarneerd met een reepje Ansjovis filet.




€ 3,95
OF
Bookmark and Share