Shopping cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

English Español
026 – 4457856

Evenementen

 

Wijnproeverijen

Twee maal per jaar verzorgen wij in ons magazijn een Garage Sale waarbij ons totale assortiment in een overzichtsproeverij gepresenteerd wordt. Toegang is voor iedereen die zich interesseert in Spaanse producten. Wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden? Meld u zich dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Een proeverij bij u thuis of op de zaak? Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Cavameisje

Het Cavameisje voorziet uw gasten vanaf de Cavabar van een heerlijk glas cava of wijn. Om alle aandacht te hebben voor uw gasten neemt het Cavameisje de culinaire verzorging van uw gasten voor haar rekening. Indien gewenst kan het Cavameisje met haar productkennis de wijnen ondersteunen en uw gasten voorzien van een stukje culinair entertainment. Uiteraard verzorgen wij ook al het glaswerk voor u.

  

Patameisje

Patameisje

Het Patameisje is mobiel inzetbaar op elke gewenste locatie omdat wij de klassieke Patahouder hebben omgetoverd tot een rijdend barretje. Als een ervaren cortadero voorziet het Patameisje uw gasten van heerlijke flinterdunne plakjes Pata Negra. Wij werken uitsluitend met de beste Jamon Ibérico poten van het Pata Negra varken uit Jabugo, de meest exclusieve ter wereld. Door de verfijnde structuur en de heerlijke smaak smelt de ham haast op de tong. U kunt de Pata Negra puur laten serveren of op een crostini geserveerd met een mooie olijfolie.

La Vida Loca

La Vida Loca

Spanish lifestyle tapas: gamba's piri piri, champignons bereid in sherry, charcuterie jamon ibérico, paella, cabrales in sherry, coquilles met pata negra, tortilla de patatas... Dé lekkerste tapas in combinatie met de mooiste Spaanse wijnen.

Waar en wanneer u maar wilt, La Vida Loca staat altijd en overal voor u klaar! Of uw evenement nu plaats heeft in een kasteel in Limburg, in een tent in uw eigen achtertuin of midden in de polder, wij zijn al op de gekste plekken geweest, hebben de meest complexe logistieke uitdagingen overwonnen en voor de grootste verassingen gestaan!

Sunday Bubbles Sunday

Sunday Bubbles Sunday

Sunday Bubbles Sunday is een feestconcept dat zich richt op de 30+ die houdt van een gezellige avond en het goede leven. Op deze zondagen word je vanaf 17.00 uur verwelkomd met een goed glas cava en mooie oesters in een chique en stijlvolle omgeving. In een ontspannen lounge sfeer is er eerst ruimte voor een borrel en heerlijke culinaire mond vermaakjes. Later op de avond zorgt de club lounge dj ervoor dat je niet langer aan de kant kunt blijven staan en swingt de avond voort in een mix van hedendaagse goede dansbeats gecombineerd met een aantal golden oldies en dit alles begeleid door live percussie of saxofonist. Om 22.00 uur sluiten de deuren om te zorgen dat je ‘s maandags weer fris en paraat bent!