Shopping cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

English Español
026 – 4457856

Horeca

 

Door de eigen directe import van wijnen en delicatessen uit alle regionen van Spanje zijn wij in staat een zeer uitgebreid assortiment te leveren aan de betere horeca in Nederland. Bent u als hotel, restaurant, bar of andere horeca gelegenheid op zoek naar producten waarvan u zeker wilt zijn dat u dezelfde producten niet via diverse retailkanalen tegenkomt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn continue op zoek zijn naar de mooiste pareltjes uit Spanje waarbij we kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Doordat er geen extra schakel in de levering zit is het voor u als horecaondernemer mogelijk een juiste prijs-kwaliteit verhouding te hanteren.

 

Partner in wijn en spijs

Het is onnodig om te vermelden dat de juiste wijn en spijs combinaties het verschil maken. Wij stellen onze expertise op dit vlak graag ter beschikking om samen met u tot de meest bijzondere combinaties te komen.

Wijnkaart

Een goede omschrijving op de wijnkaart is cruciaal in de keuze van de klant. Vinos i Cavas ondersteunt u graag met het opstellen van een goed uitgebalanceerde wijnkaart met de juiste benamingen en omschrijvingen.

Training personeel

De juiste kennis van wijn zorgt voor meer omzet en tevreden klanten. Trainingen, workshops en proeverijen zijn allemaal onderdeel van ons horeca support programma.